Kapsalon van Kapper Kilian banner

Informatie over Kapper Kilian

Na 10 jaar als kapper gewerkt te hebben is Kilian in 2022 zijn eigen salon aan huis gestart. Vol enthousiasme verbouwd hij de ruimte tot salon.

"Wat een ander kan, kan ik zelf ook en het moet perfect voor als mijn gasten komen."

Naast de standaard behandelingen richt Kapper Kilian zich op luxere behandelingen tegen een betaalbare prijs.

Het is de bedoeling dat mensen zich op hun gemak voelen en komen voor de gezelligheid èn dan worden ze ook nog geknipt of gekleurd. Natuurlijk niet zonder een lekker kopje koffie, thee of fris met een koekje erbij.

Luisteren naar je klant is heel belangrijk. Dat is precies wat Kapper Kilian wil. Een kapsel is pas perfect als het precies is wat je klant in gedachten had.

Kapper Kilian achter de balie

De kapsalon is ruim en professioneel ingericht en biedt ruimte voor alle mogelijke behandelingen. Een ruim assortiment aan producten en alle benodigde tools zorgen voor een complete ervaring.

Kapper Kilian werkt volgens de nieuwste trends, maar vooral gericht op een persoonlijke ervaring. Vooral verzorging van het haar is belangrijk. Een goede shampoo die bij het hoofd en het haar past en de juiste uitvoer van een behandeling is erg belangrijk.

Daarnaast biedt het gebruik van de juiste professionele producten bij behandeling met kleuring of hitte extra bescherming. Kapper Kilian heeft de kennis en producten in huis voor de beste zorg voor uw haar.

  • De behandelplaatsen
  • Producten in de salon
  • Salon richting de muur
  • Salon richting het raam